Kultret Samvirke beder deltagerne om at medbringe ønsker og behov

NYKØBING: Onsdag aften 20. november gælder det kulturen på Mors, når Kulturelt Samvirke holder borgermøde for alle øens kulturinstitutioner, kulturelle foreninger og i øvrigt alle interesserede morsingboer. Mødet holdes i Musikværket, og deltagerne bedes om hjemmefra at medbringe egne ønsker eller behov for tiltag på kulturområdet. Det skal bruges som input til behovsafklaring først på aftenen, fortæller formand Gunhild Olesen Møller.

Samvirket har i øvrigt invitere to oplægsholdere, hhv. Hanne Marie Knudsen og Ingeborg Svennevig. Hanne Marie Knudsen er direktør og proceskonsulent i konsulentfirmaet Knudsen Syd og tidligere kultur- og fritidschef i Silkeborg Kommune, men Ingeborg Svennevig er direktør for de kulturhistoriske museer i Holstebro Kommunen og 2018-modtager af kulturprisen fra Kultursamarbejdet Midt- og Vestjylland.

- Der er tale om to meget kompetente fagpersoner, der vil guide aftenens deltagere gennem en workshop - en workshop, der vil bidrage med inspiration og nyttig viden, som deltagerne kan tage med sig hjem og bruge i deres eget kulturelle virke, siger Gunhild Olesen Møller.

Også Torben Gregersen, direktør for børn og unge-forvaltningen i Morsø Kommune, og Tore Müller, formand (S) for kommunalbestyrelsens børne- og kulturudvalg, deltager og giver oplæg til samtalen. Dertil byder aftenen på fællessang ved Husorkestret og underholdende indslag fra Karby Revy. Der bydes på en let forplejning, og der ønskes derfor tilmelding til børne- og kulturforvaltningen.

Det er første gang, at Kulturelt Samvirke står bag kulturaftenen, der er tænkt som en årligt tilbagevendende begivenhed:

- Bestyrelsen ser frem til denne aften, der kan lade sig gøre takket været et forhøjet årligt tilskud fra Morsø Kommune, siger Gunhild Olesen Møller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...