Rullinger, læsepinde, male - og så kommer Bamsehospitalet

NYKØBING: Morsø Folkebibliotek er klar til ekstra aktiviteter i vinterferien, fortæller bibliotekar Anne Korsbo, bl.a. med bamsehospital, kreativ værksted og familiekoncert.

Allerede lørdag 8. februar er der i Støberisalen en familiekoncert på programmet med sang, musik og rytmer for både store og små. En super måde at skyde ferien i gang for familien sammen, mener Anne Korsbo, der har billetter i forsalg, men de kan også købes på dagen.

Mandag-fredag 10.-14. februar er der hver dag i den betjente åbningstid kreativt værksted på biblioteket, og det er noget forskelligt, man kan lave hver dag. F.eks. kan man lave rullinger mandag, dekorere læsepinde tirsdag, male på glas og sten onsdag og meget mere. Mange er velkommen flere dage, og ens egne dekorationer må man tage med hjem.

Hele ugen er der også skattejagt for børnene, hvor man skal finde sjove figurer rundt om på biblioteket for at deltage i konkurrencen om en præmie.

Kulminationen på vinterferien er, siger Anne Korsbo, lørdag 15. februar, når Bamsehospitalet kigger forbi om formiddagen:

- Vi er utroligt glade for, at Bamsehospitalet har tid til at besøge os på biblioteket. Her kan børn tage deres bamse med og bl.a. få den røntgenfotograferet, stillet en diagnose, eller blot få en bandage på, hvis det er det der skal til, siger bibliotekaren.

Nærmere på: www.bibliotekmorsoe.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...