sommersejlads: Turistbureauet gentager succesen

Morsø Turistbureau gentager sidste års succes, og inviterer igen i sommer til øl- og romsmagninger på Limfjorden. I alt vil der være seks afgange i juli og august, hvor der - udover sejlturen i sig selv - også kan nyde øl og rom.

Smagningerne foregår i salonen på turbåden ”Bertha K”, hvis første tur med mulighed for promiller ombord bliver 12. juli. Her vil der være belgisk øl på menuen.

- På denne sejltur smager vi ikke mindre end seks af de allerbedste - heriblandt nogle af de berømte trappist-øl, fortæller turistchef Bente Kristensen.

Øllet bliver præsenteret og serveret med sjove anekdoter - og et glimt i øjet af de tidligere morsingboer Annette og Mogens Kristensen. Belgisk øl er anerkendt som noget af det bedste øl i verden.

- Den 13. juli fortsætter vi med en romsmagningstur. På denne tur får du muligheden for at smage på 8 forskellige salgs rom, medens du nyder en skøn aftensejlads på Limfjorden.

Den 19. juli byder vi velkommen til Ole Sørensen fra Thisted Bryghus. Denne aften serverer han 5 forskellige kvalitetsøl - lige fra det lyse til det mørke. Forbrugerorganisationen Danske Øl-entusiaster har tidligere 3 år i træk kåret Thisted Bryghus, som årets bryggeri - så glæd jer til masser af godt øl og en god fortælling.

Vi gentager smage-sejlturene den 26.7 / 27.7 & 2.8

Turistchef Bente Kristensen opfordrer til, at både lokale og turister deltager i disse lidt anderledes sejlture med turbåden ”Bertha K”

Alle ture sejles fra Nykøbing Mors Havn.

Der er mulighed for køb af øl/rom efter sejlturen.

Billetter skal købes på forhånd enten på Morsø Turistbureau eller online på vores hjemmeside www.visitmors.dk slutter Bente Kristensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...