3 har netop udvidet sit netværk på Mors med en ny mast ved Næssundvej

KARBY: Teleselskabet 3 har netop udvidet sit netværk i Morsø Kommune med en ny masteposition på Næssundvej ved Karby.

Den nye mast har både 3G- og 4G-kapacitet, som vil udvide både dækning, rækkevidde og datakapacitet, så endnu flere kan få glæde af netværket.

Beboere i nærheden af Næssundvej 382 ved Karby kan se frem til bedre mobildækning, efter teleselskabet 3 har opsat en ny masteposition.

Den nye masteposition har nemlig givet lokalområdet et løft på både ude- og indendørsdækning samt øget nettets rækkevidde og datakapacitet. Og det vil kunne mærkes, fortæller 3’s netværksdirektør:

- Når vi etablerer eller opgraderer en masteposition, betyder det, at vores netværk kommer til at dække et større område, og at vi forbedrer signalet i omegnen. For beboere og andre i nærheden vil det give en markant bedre oplevelse, når de taler i telefon, surfer på nettet eller streamer film og serier, siger Kim Christensen, der er netværksdirektør i 3.

3’s netværk består af mere end 2100 unikke positioner over hele landet og bliver løbende udvidet med nye mastepositioner og forøget kapacitet og hastighed, så kunderne altid er sikret den bedste netværksoplevelse.

Allerede nu er mere end 98 pct. af Danmarks befolkning er dækket af 3’s 4G-netværk, og i de få områder af landet, hvor 3’s net endnu ikke dækker, lejer teleselskabet sig ind på et andet netværk.

- Vores kunder har Danmarks højeste dataforbrug, og derfor arbejder vi hele tiden på at optimere og udbygge vores netværk på de geografiske punkter, hvor forbruget stiger. Nogle steder vil mobilsignalet dog stadig kunne opleves som svagt, hvilket kan skyldes, at det har svært ved at trænge igennem eksempelvis høje træer, beton eller energibesparende ruder. Her kan man med fordel benytte sig af wi-fi-opkald, siger Kim Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...