bold: Nogle af Morsø FC’s hold træner nu ved Morsø Multipark

NYKØBING: Morsø FC er endelig i gang med at bruge træningsbanerne ved Morsø Multipark. Det oplyser klubbens formand Thomas Noppenau.

Planerne har ellers været, at træningsbanerne skulle være klar til brug sidste efterår, men for lidt regn til græsset afskar klubben den mulighed.

- Banerne er ikke helt optimale endnu, og der er stadig lidt tørt på banerne, men vi har en god kommunikation med Morsø Kommune, så det skal nok komme helt i orden, siger en optimistisk Thomas Noppenau.

Social på tværs

Han glæder sig over, at Morsø FC så småt har været i gang på træningsbanerne ved Morsø Multipark i cirka 14 dage nu og fortæller, at der i øjeblikket er seks femmandsbaner og fire tremandsbaner i brug.

De resterende baner skånes indtil sommerferien, så græsset kan komme ordenligt frem, og dermed skal pigeholdene fra U13 og til dame senior fortsat træne i Lødderup indtil sommerferien, lyder det fra formanden.

Ifølge Thomas Noppenau kommer det til at få stor betydning for Morsø FC, at hele klubben efter sommerferien kan samles ét sted.

- Vi glæder os helt vildt til at kunne samles i ét klubhus. Vi har manglet et tilhørsforhold, hvor alle har hjemmebane samme sted og træner samme sted, siger Thomas Noppenau og fortsætter:

- På den måde kan vi også få gang i noget mere socialt på tværs af årgangene og køn, og hvor alle kan være sammen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...