Sæsonen afsluttes i Morsø Teater, når forestillingen ”Mixdouble” fra Det Kongelige Teater gæster Nykøbing fredag aften den 5. april.

Stykket handler om badminton. I hvert fald set overfladisk og udefra. I virkeligheden tegner forestillingen et fint billede af ægteskab og livet i al almindelighed.

De medvirkende er Esben Dalgaard, der af nogen blev fulgt i ”Vild med Dans” på TV2. Han får følgeskab på scenen af Morten Brovn, Maria Rich og Christine Exner. Disse fire leverer spillet på badmintonbanen under scenografi af Rikke Juellund, iscenesættelse af Stine Schrøder Jensen, mens Lærke Sanderhoff er dramatiker.

Forestillingen er udviklet i Det Kongelige Teaters dramatikerlaboratorium KGL Dansk.

Verden er i brand uden for badmintonhallen. Personerne på banen er dog mest optaget af, hvem der vinder, om bolden var ude eller inde, og om de overhovedet får noget ud af at spille badminton, endsige være gift med den, de nu engang er gift med, og hvad venskabet egentlig giver dem.

Publikum inviteres med ind i den lokale sportshal, hvor to ægtepar i årevis har spillet badminton hver torsdag aften. Her flyver både fjerbolde og skænderier højt gennem luften, hvor kærlighed og respekt på få sekunder forvandles til afsky og indestængt vrede.

Blev livet nu, som de ønskede? Giftede de sig med den rette? Er det for sent at få børn nu? Og hvorfor spiller vi i det hele taget badminton?

Disse og mange andre spørgsmål berøres i forestillingen, som varer 80 minutter.

Formanden for Morsø Teaterkreds, Jørgen Bruun Christensen fortæller, at der kan bestilles billetter på forhånd eller købes ved indgangen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...