Teaterleder Gitta Malling har længe ønsket at få forestillingen ”Blam!” på gæstespil

NYKØBING: Mandag aften 27. januar får Limfjordsteatret i Morsø Teater besøg af danseperformanceforestillingen ”Blam!” fra og med Kristján Ingimarsson Company. Lige siden premieren 2012 på den islandske instruktørs forestilling har teaterleder Gitta Malling, Limfjordsteatret, drømt om at få den eksplosive, prisbelønnede forestilling til Mors, siger hun i en pressemeddelelse:

- Det er noget af det mest fantastiske, jeg har set. En fysisk forestilling, der sprænger alle rammer, siger Gitta Malling og fortsætter:

- Vi har placeret forestillingen i Morsø Teater, dels fordi den kræver god plads, dels fordi vi gerne vil have plads til alle, der måtte have lyst til en ekstraordinær oplevelse.

”Blam!” vandt ikke alene en reumert herhjemme. Den blev også et internationalt hit på verdens største teaterfestival, Edinburgh Festival Fringe, i både 2013 og 2015 og har siden da spillet rundt omkring i det meste af verden - og begejstret anmeldere og publikum i alle lande.

”Blam!” er blevet kaldt ”årtiets actionkomedie” - en drengerøvsforestilling om filmklicheer, tegneseriehelte og vildskab. Scenen er et kontor, hvor fire kontormedarbejdere keder sig usigeligt. For at peppe den trivielle hverdag op, opfinder de et spil - og pludselig forvandler arbejdspladsen sig til en verden befolket med superhelte, klassiske filmskurke og aliens fra de vildeste actionfilm. En stjernespækket, humoristisk forestilling med halsbrækkende stunts, den vildeste parkour og masser af attitude, hedder det i pressemeddelsen.

Billetter kan bestilles på: www.limfjordsteatret.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...