Langbjerggård har nu et 12 hektar stort aktivitetsområde og en festsal til over 100 personer

GÆRUP: Coronaen har været hård ved Flemming Søvndals og Lisbeth Ydes aktivitetscenter og lejrskole på Langbjergård i Gærup syd for Vilsund Vest. Fra marts og frem til nu har indtægterne været en skygge af sig selv.

Men det aktive par har ikke ligget på den lade side under coronanedlukningen. De seneste otte måneder har de med hjælp af familien haft mange lange arbejdsdage med udbygning af deres livsværk.

Torsdag slog de så porten op til ikke kun en ny to-hektar-stor aktivitetspark for hele familien. De præsenterede også de mange gæster ved åbningsreceptionen for en helt ny festsal til over 100 gæster.

- Med aktivitetsbanen og festsalen har vi ønsket at styrke os i Vilsund-området. Vi har jo mange udeaktiviteter med vores eventfirma over hele Thy. Det vil vi fortsat have. Men nu har vi indrettet os sådan, at det hele hænger mere sammen for os - med udgangspunkt på Langbjerggård, fortæller Flemming Søvndal, og fortsætter:

- Nu har vi skabt et 12 hektar stort aktivitets- og festområde for hele familien. Men Thy Race Aktivitetspark og Langbjerggård er nu også en bred vifte af tilbud til virksomheder og selskaber.

Den nye aktivitetspark er anlagt på et stort område lige ud til vejen, når man kører ind til Langbjergård Lejrskole og Festlokaler. Parken tilbyder nu - med selvbetjening - at alle kan komme ind at bruge nogle fornøjelige timer med de mange aktiviteter, herunder fodboldgolf, parkgolf - som er en hel ny aktivitet i Danmark, 18 hullers-minigolf, stigegolf, det engelsk-skotske spil Bowls, rullende klatrevæg, fodtennis, blød bueskydning a la paintball og meget mere.

- Derudover tilbyder vi stadig de kendte aktiviteter som Segway, MTB, klatre- og tovbaner, kajak og SUP-board i vores skovsø og mudrace. Så nu kan vi tilbyde mange udgaver at spændende teambuilding og sjov for familier, selskaber og turister, lyder det fra event- og aktivitetsmanden, der stadig arrangerer de kendte aktiviteter Adventurerace, Thy Trail-maraton, Thy Mudrace, Sommerløb i Vorupør, Thy Challenge, Thy til vands og i luften og etapeløbet Thy Trail.

Den nye festsal med et tilhørende nyrenoveret køkken og handicapvenligt toilet har plads til mere end 100 gæster. Og alle gæster kan få tilbudt overnatning i værelsesfløjen. De nye faciliteter har allerede betydet en øget interesse fra bl.a. bryllupsselskaber.

- I dag vil folk gerne mere end bare at komme og sidde ved et bord for at spise. Mange vil også gerne have en aktivitet, der kan tømre selskabet mere sammen før middagen og festen. Det kan vi nu tilbyde, fortæller Lisbeth Yde Larsen.

Lisbeth Yde Larsen og Flemming Søvndal overtog lejrskolen Langbjergård i 2017.

Thy Race Aktivitetspark har åbent hver dag fra april til november kl. 09-21.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...