Den fra 22. marts udsatte ”Go’ søndag” holdes 30. august i Støberigårdens café, og så er der udflugt til Thisted Bryghus og søndagscafé i Den ottekantede foruden årsmødet

MORS: Ældre Sagen på Mors har nu færdiggjort, pakket og udsendt sit program for sæsonen 2020-21, fortæller sekretær Karen Margrethe Nielsen fra lokalbestyrelsen.

Søndag middag 30. august inviterer Ældre Sagen og Støberigården til ”Go’ søndag” i Støberigårdens café med en to-rettes-menu samt kaffe og underholdning ved Ulla Andersen & Co. Arrangementet er på grund af coronakrisen udsat fra 22. marts, men billetterne herfra er fortsat gyldige.

Tirsdag aften 15. september er der udflugt til Thisted Bryghus med rundvisning efter velkommen og afslutning med ølsmagning med chips. Der er valgt en seks-syv øl, om hvilke man også får historien. Der er busser fra den gamle rutebilstation i Nykøbing og fra Øster Jølby Brugs. Der er maksimalt 50 pladser.

Ældre Sagens på grund af corona aflyste årsmøde holdes onsdag aften 23. september i Morsø Ungdomsgård. Der bydes på et par stykker mad med en øl eller vand samt kaffe med kringle. Morsø Kommunalbestyrelses socialudvalgsformand (V) Henning Sørensen orienterer, og ellers følger man vedtægterne.

Søndag middag 27. september inviteres der igen til søndagscafé, denne gang i Det ottekantede forsamlingshus i Øster Jølby, hvor der bydes på middag med dessert, sang, musik og dans. Arrangementet slutter med kaffe og hjemmebag.

Og sådan følger arrangementerne slag-i-slag frem mod en to-dages-tur 30.-31. juli til København med besøg i Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken i Klampenborg. Der er busafgang fra Nykøbings gamle rutebilstation, og indkvarteringen sker på et hotel ved Rådhuspladsen.

Nærmere på: https://www.aeldresagen.dk/lokalafdelinger/Morsoe

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...