Udstillingen varer resten af november og december frem til jul

ØSTER ASSELS: Så er der igen julemarked i Strømpehuset i Øster Assels, nemlig fra lørdag 23. november, fortæller Steen Klærke fra huset. Det er tredje gang, så det er allerede blevet en tradition, mener han.

- Igen i år er der tale om salg af ting, som udelukkende er fremstillet af lokale dygtige folk, så der vil være gode muligheder for at finde den helt rette julegave til både store og små, kvinder og mænd, siger Steen Klærke.

Han fortæller videre, at Else Nygaard Pedersen har hæklede flakoner og småduge, og Jytte Frederiksen sælger sine finurlige lommevenner - små strikkede dukker. Hanne Larsen fra Nykøbing er en tilbagevende udstiller hos Strømpehuset med sine glasting, og denne gang er der bl.a. juleting. I metalafdelingen er der juletræer og adventskranse fra Ørding smedie, og Kristian Jensen kommer med forskellige metalfigurer. Til den søde tand er der bolsjer fra Connie Gajetanus samt Else Krogs småkager, ”som vor mor lavede dem”.

Udstillingen varer resten af november og hele december frem til jul, og der vil også være mulighed for at købe fra butikkens kendte varer alle lørdage om formiddagen og søndage om eftermiddagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...