outlet: Omsætning og tilfredshed fra kunderne gav titlen

Dansk Outlet på Nørrebro i Nykøbing er blevet kåret til Årets Butik. Kåringen fandt sted i lørdags, og de kommende dage vil kunderne kunne mærke den ekstra gode stemning i form af klækkelige rabatter.

Outlet har ligget på Nørrebro siden 2012, og for et år siden kom der ny butikschef til, da Sebastian Ibsen startede. Han har i dag modtaget butikken som franchise, og med souschef Jonathan Spanggaard ved sin side har han det forløbne år arbejdet energisk på at friske butikken op.

- Der havde været et par år uden nogen egentlig ledelse, så vi besluttede os for at spænde livremmen og starte på en frisk, fortæller Sebastian Ibsen, der nævner et stort varelager at få styr på som en af opgaverne.

At den ekstra indsats har båret frugt er lørdagens kåring et tydeligt bevis på.

Titlen som Årets Butik gives af Dansk Outlet på parametre som omsætning, opbygning af butikken og kundetilfredshed.

Outlet i Nykøbing har haft stigende omsætning og kunderne virker glade og tilfredse. Og nu kan butikken på Nørrebro altså kalde sig for den bedste ud af de i alt 27 butikker i Danmark.

Både Sebastian Ibsen og Jonathan Spanggaard er lokale ansigter, og målet har også været at gøre butikken mere synlig i lokalområdet.

- Selvom vi ligger ude på Nørrebro lidt langt fra Gågaden vil vi stadig gerne v ære en del af samfundet og erhvervslivet. Derfor er vi begyndt på at sponsorere forskellige arrangementer og tiltag lokalt, fortæller Sebastian Ibsen.

Også en elev og en fleksjob-ansat er beskæftiget på Nørrebro, og alle glæder sig over det fine diplom for Årets Butik 2019.

Hele fredag, lørdag og søndag er priserne på samtlige varer i butikken sat ned med 25 procent for at fejre titlen med kunderne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...